Ce reprezintă serviciile DDD?

0
778
Ce reprezintă serviciile DDD

Din păcate, mediul în care trăim, pe lângă faptul ca este din ce în ce mai poluat, este și foarte murdar. Chiar dacă legislația s-a modificat și prevede amenzi pentru cei care lasă gunoiul la întâmplare, mormane de gunoaie zac la colț de strada, neridicate cu săptămânile. Coșurile de gunoi din spațiul public sunt insuficiente sau atât de încărcate, încât dau pe afară și de cele mai multe ori sunt și flancate de încă vreo doua-trei pungi de gunoi menajer, lăsate de ceva trecători grăbiți, la ceas de seară. Ce să mai vorbim de tomberoane de reciclare? În anumite zone sunt atât de rare și atât de îndesate cu de toate, încât îți vine să te muți pe celălalt trotuar.

Lipsa de grijă a noastră și a autorităților față de colectarea deșeurilor generează adevărate focare de infecție și favorizează apariția diverselor specii de dăunători, gândaci, ploșnițe, molii, muște și alte forme de vietăți, transportoare de boli.

De aceea este indicat ca, ori de câte ori descoperim astfel de focare, să apelam imediat și obligatoriu la o firma specializată pentru astfel de servicii, precum Igiena Serv.

Ce reprezintă serviciile DDD?

Serviciile de DDD, însemnând deratizare, dezinsecție și dezinfecție, presupun distrugerea prin metode fizice și chimice a rozătoarelor (șoareci, șobolani), a insectelor (gândaci, ploșnițe, țânțari, muște, căpușe), igienizarea și sterilizarea spațiilor și suprafețelor.

Aceste operații sunt extrem de importante pentru menținerea sănătății publice. Ele trebuie efectuate cu regularitate și ori de câte ori este nevoie în:

  • spatii de alimentație publică, cantine, restaurante, terase, baruri, pub-uri
  • unități sanitare, precum spitale, clinici, cabinete medicale, unități de recuperare și tratament
  • spații comerciale sau hale
  • unități publice, școli, grădinițe, săli de teatru și film, bănci, fabrici, magazine, birouri, scări de bloc
  • spații libere, parcuri, curți interioare, grădini etc.

Pentru a beneficia de servicii profesionale, de alegerea celor mai bune echipamente, metode și soluții, de personal instruit, de intervenții rapide și eficiente în toată țara apelați la Igiena Serv, Noi Suntem Soluția!

Igiena Serv

0722.672.774